Blåbærpai Havregrøt

 

 

 

Creamy havregrøt med lune blåbær og en crunchy nøttete topping.

Muligens min nye favorittfrokost!

 

 

 

 

 

 

Dette trenger du:

1 dl havregryn

2,5 dl havremelk (oppskrift)

1 klype salt

1 ss chiafrø

1 dl vaniljeyoghurt

1 dl frosne blåbær

1 ts sukrin pluss

1 klype vaniljepaste

1/2 ts kanel

En neve granola (oppskrift)

 

 

 

 

 

 

 

Dette gjør du:

Ha havregryn, salt og melk i en gryte og kok opp over middels varme til den er klar. Lettkokte gryn tar kun et par minutter, mens vanlige tar 5-7 min. Ha grøten til side og vend inn chiafrø og valgfri yoghurt, jeg brukte vanilje.

Varm blåbæren i en ren gryte og vend inn sukrin og vanilje. Varm den opp under omrøring i noen minutter.

Ha grøten over i en skål, topp med de lune blåbærene sammen med saften de har gitt fra seg og topp det hele med hjemmelaget granola. Mmmm!

 

 

 

 

 

 

 

 

Gjerne tagg meg på instagram skulle du også lage den, så får jeg se din versjon!

@bekkaslittlekitchen

 

 

Følg med hver dag for nye og spennende oppskrifter!

 

 

Ha en nydelig dag <3

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg