God Lillelørdag <3
Kinder Bueno er og har i all tid vært min favorittsjokolade. Den er en perfekt kombo av sprø kjeks, søt sjokolade og verdens beste krem i midten. Jeg har tidligere prøvd å lage en Kinder Bueno Ostekake, som mildt sagt ikke ble en suksess men jeg måtte nesten prøve å lage en brownie også.
Denne ble faktisk den beste brownien jeg har smakt i hele mitt liv! Masse sjokoladesmak, fudgy konsistens, toppet med sjokolade ganache og crunchy biter med bueno. Dette er en kake jeg kommer til å lage igjen ofte og en jeg trygt kan anbefale når man skal kose seg skikkelig!
Dette trenger du:
2 egg
225 g sukker
1 ts vaniljepaste/ekstrakt/pulver
150 g smør
200 g mørk sjokolade
75 g mel
1 ss kakaopulver
3 kinder bueno
100 g melkesjokolade
1 dl fløte
Dette gjør du:
Sett ovnen på 165 grader over- og undervarme.
Pisk egg, vanilje og sukker til en eggedosis. Tar ca 5 minutter til den blir lys og luftig.
Smelt smøret i en kjele over svak varme og ta den av varmen. Tilsett 100 g mørk sjokolade og rør rundt til det er jevnt blandet.
Vend sjokoladeblandingen forsiktig inn i eggedosisen med en slikkepott. Sikt så i kakao og hvetemel i røren og vend det forsiktig inn til alt er blandet. Tilsett til slutt 1 kinderbueno og 100 g melkesjokolade i biter i røren og vend det inn.
Ha røren over i en kakeform eller liten langpanne med bakepapir. Den jeg brukte var 36×23 cm.
Stek midt i ovnen i 20-30 minutter. Pass på så den ikke blir for mye stekt, for da blir den ikke fudgy. Avkjøl.
Varm 1 dl fløte i en liten kjele til det når kokepunktet. Ta av varmen. Tilsett 100 g mørk sjokolade i biter og rør godt sammen til det blir en myk og fin ganache. Smør den utover brownien og topp den med Kinder Bueno i biter. Skjær den i passe stykker og server med is og bær, eller nyt som den er. Mmmm!
Gjerne tagg meg på instagram skulle du også lage den, så får jeg se din versjon!
@bekkaslittlekitchen
Følg med hver dag for nye og spennende oppskrifter!
Ha en nydelig dag <3